Princen uusi albumi ”Art Official Age”

Art Official Age (2014)
Prince: Art Official Age (2014)

Maanantaina julkaistiin tieto Princen tulevan albumin, tai itse asiassa albumien, julkaisusta. Warner Bros. -levy-yhtiö julkaisee Princen albumin Art Official Age Euroopassa 29.9.2014, ja seuraavana päivänä Yhdysvalloissa. Samalla aikataululla ilmestyy myös 3rdEyeGirl-kokoonpanon ja Princen rockpainotteinen albumi Plectrumelectrum.

Levyt voi ennakkotilata verkkokaupasta jo nyt, jolloin kuunteluun saa heti kolme biisiä: Clouds, Breakdown ja Pretzelbodylogic. Näistä Clouds on ainoa, joka ei ole ollut saatavilla aiemmin.

Näiden kolmen kappaleen perusteella odotan levyjä suurella mielenkiinnolla. Princen viimeisin studioalbumi 20Ten on nimensä mukaisesti vuodelta 2010, joten on hienoa, että tauon jälkeen ilmestyy uutta kuunneltavaa. Viime aikoina artisti on julkaissut musiikkia biisi kerrallaan erilaisia digitaalisia medioita hyödyntäen. Nyt on siis luvassa kokonainen albumillinen musiikkia.

Alla on vielä levy-yhtiön verkkosivuilla ilmoitetut albumien kappalelistaukset. Kappaleiden nimet on kirjoitettu kapitaaleilla, mikä tuntuu olevan tapana Princen nykyisessä some-viestinnässä.

ART OFFICIAL AGE

1 ART OFFICIAL CAGE
2 CLOUDS
3 BREAKDOWN
4 THE GOLD STANDARD
5 U KNOW
6 BREAKFAST CAN WAIT
7 THIS COULD BE US
8 WHAT IT FEELS LIKE
9 affirmation I & II
10 WAY BACK HOME
11 FUNKNROLL
12 TIME
13 affirmation III

PLECTRUMELECTRUM

1 WOW
2 PRETZELBODYLOGIC
3 AINTTURNINROUND
4 PLECTRUMELECTRUM
5 WHITECAPS
6 FIXURLIFEUP
7 BOYTROUBLE
8 STOPTHISTRAIN
9 ANOTHERLOVE
10 TICTACTOE
11 MARZ
12 FUNKNROLL


Julkaistu

kategoriassa

,

Kirjoittanut

Avainsanat:

Kommentoi

Vastaa