Springsteen Olympiastadionilla

Kevään ja kesän konserttikattaus alkaa olla näillä näkymin kasassa. Viimeisimpänä kokemuksena oli eilinen Bruce Springsteenin ja E Street Bandin yli kolmetuntinen konsertti Helsingin Olympiastadionilla. Pomo oli jälleen elämänsä vedossa ja konsertti koostui arviolta 40 prosenttisesti yleisön banderolleihin kirjoittamista toiveista. Konsertti loppui ajankohtaan sopivasti joululaululla Santa Claus Is Coming To Town.

Bruce Springsteenilla on vaikuttava tilanteen taju. Tämä näkyi myös eilisessä konsertissa, jossa Springsteen otti yleisönsä heti kättelyssä. Erityishuomiota saivat konserttiyleisön nuorimmat jäsenet ja lavan etuosassa paikkansa ansainneet. Toivebiisit rockin elävä legenda keräsi yleisön plakaateista, joita hän noukki konsertin alkupuolella.

Aivan konsertin lopussa Bruce ja Little Steven bongasivat oikeassa kaarteessa lakanan, jossa luki Santa Claus Is Coming To Town. Toive oli tietysti toteutettava, koska oltiin Joulupukin maassa. Bändi soitti kyseistä joululaulua myös viime joulukuun keikoilla, esim. Tukholmassa 10.12.2007, mutta keskellä kesää laulua ei ole taidettu aiemmin soittaa. Kokemus siis sekin.

Keikan kohokohtia olivat 10th Avenue Freeze-out, Badlands, Born In The USA, The Rising, Point Blank ja Dancing In The Dark. Koko settilista seuraavassa:

Night
Out in the Street
Radio Nowhere
No Surrender
Hungry Heart
Spirit in the Night
Summertime Blues
Sherry Darling
4th of July, Asbury Park (Sandy)
I’ll Work for Your Love
Candy’s Room
Youngstown
Murder Incorporated
The Promised Land
She’s the One
Livin’ in the Future
Mary’s Place
Point Blank
The Rising
Last to Die
Long Walk Home
Born in the U.S.A.
Badlands
* * *
Girls in Their Summer Clothes
Tenth Avenue Freeze-out
Born to Run
Rosalita
Dancing in the Dark
American Land
Santa Claus is Comin’ to Town
Twist and Shout

(settilistan lähde: www.backstreets.com)


Julkaistu

kategoriassa

,

Kirjoittanut

Avainsanat:

Kommentoi

Vastaa