Kategoriat
Ajankohtaista

Prince (1958-2016)

Princen Twitter-tilin kuva 23.4.2016
Princen Twitter-tilin kuva 23.4.2016

Radio Helsinki lähetti 3.10.2014 nelituntisen Prince-erikoisohjelman uusien levyjen (ART OFFICIAL AGE ja PLECTRUMELECTRUM, lue lisää) julkaisun kunniaksi. Juontaja pyysi kuuntelijoita kertomaan sähköpostilla, mitä Prince heille merkitsee. Lähetin oman sepustukseni:

“Kiitos ohjelmasta. Neljä tuntia Princeä radiossa ei ole kovin usein toistuva ilmiö! Tutustuin Princen musiikkiin noin 10-vuotiaana poikasena eikä musiikki ole 25 vuodessa lähtenyt minusta mihinkään. Olen kasvanut sen tahdissa. Artistina arvostan miehen kiistattomia lahjoja ja tinkimättömyyttä taiteensa suhteen. Samaten työ musiikintekijöiden oikeuksien puolustajana on ansiokasta. Kesti aika pitkään ennen kuin näin miehen konsertissa. Nyt koettuja keikkoja on plakkarissa kuusi ja uudestaan pitäisi päästä. Ehkä taas jonain päivänä Helsingissä?”

Kategoriat
Arviot Levyt

Princen uusi albumi ”Art Official Age”

Art Official Age (2014)
Prince: Art Official Age (2014)

Maanantaina julkaistiin tieto Princen tulevan albumin, tai itse asiassa albumien, julkaisusta. Warner Bros. -levy-yhtiö julkaisee Princen albumin Art Official Age Euroopassa 29.9.2014, ja seuraavana päivänä Yhdysvalloissa. Samalla aikataululla ilmestyy myös 3rdEyeGirl-kokoonpanon ja Princen rockpainotteinen albumi Plectrumelectrum.

Levyt voi ennakkotilata verkkokaupasta jo nyt, jolloin kuunteluun saa heti kolme biisiä: Clouds, Breakdown ja Pretzelbodylogic. Näistä Clouds on ainoa, joka ei ole ollut saatavilla aiemmin.

Kategoriat
Arviot Tavarat

Lotusflow3r.com T-paita

T-paita edestä

www.lotusflow3r.com

Kategoriat
Ajankohtaista

Prince Vault

Osoitteessa www.princevault.com on avattu uusi Prince-tietoutta sisältävä sivusto. Wikipedia-tyyppisen sivuston taustalla on tekijöitä nyttemmin lakkautetulta Housequake.com -sivustolta sekä liki legendaarisesta Uptown-lehdestä. Keskeistä sisältöä ovat erilaiset diskografiat ja biisilistaukset.

Princevault.com
Prince Vault
Kategoriat
Arviot Levyt

Prince – LotusFlow3r/MPLSOUND

Prince julkaisi 29.3.2009 kolmen levyn kokoelman, jota myydän Yhdysvalloissa yksinoikeudella Target-kauppaketjun myymälöissä sekä digitaalisessa muodossa Princen omalla sivustolla www.lotusflow3r.com. Digitaalisessa muodossa levyt ovat osa koko nettipalvelun vuosimaksua, joka on 77 USD. Musiikki on taattua Princeä, vanhoilla ja uudemmilla mausteilla. Levitystapa jatkaa artistin etsintää musiikkibisneksen maailmassa.

LotusFlow3r

Prince - Lotusflow3r (2009)
Prince - Lotusflow3r (2009)
 1. From the Lotus…
 2. Boom
 3. Crimson and Clover / The Morning After
 4. 4Ever
 5. Colonized Mind
 6. Feel Good, Feel Better, Feel Wonderful
 7. Love Like Jazz
 8. 77 Beverly Park
 9. Wall of Berlin
 10. $
 11. Dreamer
 12. …Back to the Lotus

MPLSOUND

Prince - MPLSOUND (2009)
Prince - MPLSOUND (2009)
 1. There’ll Never B (Another Like Me)
 2. Chocolate Box
 3. Dance 4 Me
 4. U’re Gonna C Me
 5. Here
 6. Valentina
 7. Better with Time
 8. Ol’ Skool Company
 9. No More Candy 4 U
Kategoriat
Ajankohtaista

Prince – Lotusflow3r

www.lotusflow3r.com
www.lotusflow3r.com

Prince on avannut uudet nettisivut osoitteessa: www.lotusflow3r.com. Sivut lupaavat mahdollisuutta kuunnella uutta musiikkia, katsella videoita ja ostaa musiikkia ja lippuja. Toiminta käynnistyy täydellä teholla ”tammikuussa 2009”. Toisaalla kerrotaan, että vuosi 2009 tuo tullessaan kolme uutta Prince-julkaisua.

Life is sweet.

Lue uusien levyjen arvio >>