Kategoriat
Arviot Konsertit

Sebastian Bach keikalla

Sebastin Bach: Angel Down (2007)
Sebastin Bach: Angel Down (2007)

11.12.2009 klo 19.30-20.20
Barona Arena, Espoo

Alice Cooper esiintyi viime viikon perjantaina Espoossa Barona Areenalla. Ostimme liput keikalle jo elokuussa, mutta pari päivää ennen keikkaa tajusin, että lämppärinä keikalla esiintyy Sebastian Bach. Mikäs siinä! Kyllä samalla rahalla kelpaa nähdä myös upeaääninen Bach, joka tunnetaan parhaiten Skid Row’n alkuperäisenä laulajana. Espoon 50 minuuttinen keikka oli yllättävänkin energinen ja isokokoinen kanadalainen rokkasi mikrofonia lasson lailla pyörittäen kuin viimeistä päivää.

Keikka alkoi biisillä, jota en rehellisyyden nimissä ollut kuullut aiemmin, mutta näin jälkikäteen päätellen kysessä oli Back In The Saddle -biisi Angel Down -albumilta. Avauksen jälkeen yleisöä lämmitettiin urakalla, kun bändi soitti klassikoita Skid Row’n debyyttialbumilta. Angel Down -levyltä kuultiin vielä muutama biisi, mutta loput olivat tuttua Skid Row -materiaalia. Kohokohtia olivat arvatenkin 18 & Life ja keikan päättänyt Youth Gone Wild.

Bach oli selkeästi innostunut, kun oli palannut Suomeen ja pääkaupunkiseudulle keikalle. Mies toisti useaan kertaan mantraa ”Helsinki Finland”. Keikka oli Espoossa, mutta eihän se haitannut. Bach oli tulessa ja se tarttui myös yleisöön. Espoon jälkeen bändi esiintyi myös Turussa ja Tampereella.

Biisilista 11.12.2009:

Back In The Saddle
Big Guns
Here I Am
Stuck Inside
Piece of Me
18 & Life
American Metalhead
Monkey Business
I Remember You
Youth Gone Wild

Lue myös haastattelu Sue.fi-sivuilla.

Vastaa