Bon Jovi Stadikalla

New Jerseyn toinen lahja rockille, Bon Jovi, esiintyi eilen aurinkoisessa helsinkiläisillassa. Tänään keli Olympiastadionilla olisi ollut todella kostea ja kolea. Eilisilta oli kuitenkin otollinen viihdyttävälle konserttielämykselle. Yleisö oli tunnelmassa täysillä mukana ja bändi erinomaisessa vireessä.

Bon Jovi kiertää uusimman Lost Highwayn -levyn otsikon alla ja 135 minuuttisella Stadionin keikalla levyltä kuultiin enemmän kuin pari lohkaisua. Konsertti alkoi nimibiisillä ja erinomaisesti soivat muun muassa Whole Lot Of Leavin’ ja Any Other Day. Yleisön saivat kuitenkin parhaiten pomppimaan tutut hitit, kuten Runaway, Bad Medicine, Keep The Faith, Livin On a Prayer ja tietenkin oma suosikkini Blaze Of Glory


Julkaistu

kategoriassa

,

Kirjoittanut

Avainsanat:

Kommentoi

Yksi vastaus artikkeliin “Bon Jovi Stadikalla”

  1. Miksu avatar
    Miksu

    Kiitokset jälleen konserttiseurasta, serkkuhopea! Vaikka sinänsä yllä olevan allekirjoitankin, kyseisen orkesterin nyt viidettä kertaa livenä nähdessäni en voinut täysin välttyä siltä vaikutelmalta ettei esiintyjä ollut liikkeellä aivan täydellä sydämellä. Jossain määrin rutiininomainen suoritus, vaikkakin hyvä sellainen. Ehdottomasti parasta antia oli mielestäni kitaristi Richie Sambora, jolla tuntui virtaa ja intoa riittävän parhaiten. Omalla kohdallani miehen laulama I´ll Be There For You oli yksi illan ehdottomista kohokohdista.

Vastaa